Om os

Vi har leveret skræddersyet radiatorskjulere i mere end 20 år

Vi har leveret til hele landet, det har sat sit præg på nogle af modellerne, eksempelvis Gentofte modellen og Trørød ben.

Vi leverer primært til private, men leverer også radiatorskjulere til erhverv, så som byggesager og ombygningsprojekter, eksempelvis flere hoteller, heriblandt Hotel d’angleterre, Alexander Kølpins hoteller i Tisvildeleje, Strand Hotellet og Helene Kilde.

Dansk håndværk fra opmåling til montering, eget værksted, egne montører

Med skræddersyet mener vi det helt igennem. Vi laver en grundig opmåling og i dialog med kunden finder vi den helt rigtige løsning for netop deres skjulere. Det er dansk håndværk, vi producerer og maler radiatorskjulerne på eget værksted og de leveres og monteres af vores egne montører. Vi kører opmåling efter aftale og kommer samme dag med et tilbud. Når du accepterer tilbuddet får du et skøn på hvornår vi kan montere. Opmåling og montering er typisk med i den samlede pris du modtager.

Artikler om os

Se udvalgte artikler (pdf) om os over de seneste år.

Indbygningsreoler.dk

Hos indbygningsreoler.dk har vi stor erfaring med specialbyggede reoler, der passer perfekt ind i rummet. Dansk håndværk og kvalitet der holder i generationer.

Skal du bruge din mønsterplade til en radiatorskjuler?

Mønsterplader har et utal af anvendelsesmuligheder indenfor industri og arkitektur.